Bouwkundig advies

Douma Bouwkundig Advies en Vastgoedmanagement is een toonaangevend bouwkundig adviesbureau met een uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Wij streven ernaar om aan alle bouwkundige behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen. Of het nu gaat om renovatie, verbouwing of nieuwbouw, zowel in de woning- als utiliteitsbouw, wij hebben de expertise om uw project succesvol te realiseren.

Sinds 1997 hebben wij onze brede bouwtechnische kennis ingezet om onze klanten gedurende het gehele bouwproces te ondersteunen. Daarnaast bieden wij ook specifieke ondersteuning op afzonderlijke disciplines, afhankelijk van uw behoeften.

Ons bouwkundig adviesbureau kan u een uitgebreid scala aan diensten bieden, waaronder:

 1. Bouwkundig tekenwerk: We leveren hoogwaardige tekeningen en ontwerpen die voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.
 2. Toetsing aan het bouwbesluit: We zorgen ervoor dat uw bouwplannen voldoen aan de geldende bouwvoorschriften en regelgeving.
 3. Ramingen en begrotingen: We stellen gedetailleerde kostenramingen en begrotingen op, zodat u een duidelijk beeld heeft van de financiële aspecten van uw project.
 4. Constructie: We ontwerpen en berekenen veilige en efficiënte constructies voor uw bouwprojecten.
 5. Bestekken/technische omschrijvingen: We stellen gedetailleerde bestekken en technische omschrijvingen op, zodat alle betrokken partijen exact weten wat er van hen verwacht wordt.
 6. Risico Inventarisatie en Evaluatie: We voeren grondige risicoanalyses uit om mogelijke gevaren in kaart te brengen en te minimaliseren.
 7. Directievoering en toezicht: We nemen de verantwoordelijkheid voor het coördineren en bewaken van de uitvoering van uw project, zodat alles volgens planning verloopt.
 8. Interim management: We bieden tijdelijk management op bouwtechnisch gebied, bijvoorbeeld in geval van projectleiderschap of bouwcoördinatie.

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leggen wij graag in detail uit hoe onze diensten kunnen bijdragen aan het succes van uw project. Wij streven naar een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Waarom kiest u voor ons?

 • Wij hanteren duidelijke algemene voorwaarden.
 • U kunt een vrijwel compleet dienstenpakket van ons verwachten.
 • Wij garanderen u zorgvuldigheid, snelheid, kennis, ervaring en kwaliteit.
 • Dit alles tegen concurrerende tarieven.
Algemene voorwaarden
Op alle opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wij hanteren de DNR 2011.