Projecten

Projecten: van inspectie, advies en projectmanagement t.b.v groot onderhoud, tot werkzaamheden in het kader van renovatie.

48 City Lofts Roosendaal

De hele ontwikkeling bestaat uit een deel aan de Brugstraat en een achterliggend bouwdeel aan de Lyceumlaan. De beide ontwikkelingen zijn fysiek van elkaar gescheiden en hebben een eigen entree. Tussen de bouwdelen wordt een plein gemaakt, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en gezamenlijke activiteiten kunnen doen. De appartementen aan de Brugstraat worden op een moderne manier ingepast maar wel met de ‘korrelmaat ‘ en kenmerken die in dat deel van de straat karakteristiek zijn: baksteen, vensters, daklijsten. Het gebouw aan de Lyceumlaan is een carrévormig gebouw waarbij de gevels worden gemaakt in baksteen met een terugspringend deel in houten stroken. Aan de pleinkant wordt de gevel volledig gemaakt in hout zodat er een zachte natuurlijke uitstraling is aan het plein.

Groot onderhoud woonzorgcentrum De Vloet Oisterwijk

Voor het groot onderhoud hebben wij een 0-meting uitgevoerd en een gedetailleerde bouwkundige rapportage opgesteld met daarin opgenomen voorstellen voor passende bouwkundige herstelmaatregelen. Genoemde bouwkundige rapportage heeft als basis gediend voor de uitvoering van het tekenwerk en de daarop volgende aanbesteding. Naast de voorbereidende werkzaamheden hebben we de directievoering en bouwtoezicht op ons genomen.

Centrumplan Gilze

Met Centrumplan Gilze (project Heerehoeve) wordt ingezet op een plan dat past binnen het karakter van het dorp: met behoud van veel groen, kleinschalig van opzet en speels ingericht. Een nieuw te ontwikkelen plein vormt een centrale plek in het plangebied, waar ook voldoende ruimte voor commerciële voorzieningen komt. Het plan behelst ongeveer 3.000 m² commerciële ruimten, 34 koop-en huurappartementen en een 36-tal koopwoningen.

Planmatig onderhoud Rechtbank Dordrecht

Voor het planmatig onderhoud conform de MJOP/MJOB hebben wij een inventarisatie uitgevoerd en een gedetailleerde bouwkundige rapportage opgesteld met daarin opgenomen voorstellen voor passende bouwkundige herstelmaatregelen.

Planmatig onderhoud PI Nieuwegein

Voor het planmatig onderhoud conform de MJOP/MJOB hebben wij een inventarisatie uitgevoerd en een gedetailleerde bouwkundige rapportage opgesteld met daarin opgenomen voorstellen voor passende bouwkundige herstelmaatregelen.

Planmatig onderhoud PI Middelburg

Voor het planmatig onderhoud conform de MJOP/MJOB hebben wij een inventarisatie uitgevoerd en een gedetailleerde bouwkundige rapportage opgesteld met daarin opgenomen voorstellen voor passende bouwkundige herstelmaatregelen

Vernieuwbouw Bayram Fysiotherapie

De bestaande praktijk is verbouwd tot een fysiotherapiepraktijk bestaande uit twee verdiepingen. Op de begane grond zijn de ontvangstbalie, behandelkamers, kleedruimtes en toegang tot het zwembad gesitueerd.